Ampliació del termini pel Kit Digital fins el 31/12/2024

El Kit Digital ha prorrogat el termini de sol·licitud dels seus ajuts fins al 31 de desembre de 2024. Autònoms i empreses amb una plantilla inferior a 50 treballadors tenen l’oportunitat de sol·licitar aquests ajuts fins a la data límit i poden optar per rebre bons digitals de 2.000, 6.000 o 12.000 euros, segons el seu segment. 
 
En concret, les empreses amb una plantilla de 10 a 49 empleats poden accedir a una ajuda de 12.000 euros. Aquelles compreses en el segment entre 3 i 9 empleats rebran bons digitals de 6.000 euros, mentre que les petites empreses entre 0 i 2 empleats tindran dret a ajuts de 2.000 euros. 
 
Cada convocatòria detalla els requisits per sol·licitar els ajuts, les obligacions dels beneficiaris, els imports màxims d’ajuda per a cada categoria de solucions de digitalització, les justificacions requerides, així com els procediments de pagament i control de la implementació de les solucions, entre altres aspectes rellevants. 
 
Les pimes podran sol·licitar i implementar diverses solucions de digitalització, com ara la creació de llocs web i presència en línia, gestió de xarxes socials, comerç electrònic, gestió de clients, serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat. A més, per a empreses del segon i tercer segment, també estan disponibles solucions avançades de presència en línia i plataformes de venda en línia (marketplace).