ASSESSORAMENT TECNOLÒGIC

NOVTEC > ASSESSORAMENT TECNOLÒGIC

ASSESSORAMENT TECNOLÒGIC

Cal aplicar la tecnologia correcta per cada sector / client / procés

En el segle XXI en plena revolució digital les empreses necessiten més que mai revisar els seus processos, optimitzar-los aplicant noves tecnologies, informatitzant departaments, apostant per tecnologies novedoses i que siguin aplicables al seu producte i sector.

 

Per aquest motiu és molt important estar ben assessorats i és per això que igual que la majoria d’empreses disposen d’un assessor fiscal, laboral, jurídic que els assessora per prendre les millors decisions i no equivocar-se, també s’haurien de plantejar la contractació d’un assessor tecnològic per poder estar perfectament assessorats en un àmbit tant complex i clau com és el de les noves tecnologies.

 

La figura del assessor tecnològic ha de ser un perfil amb experiència en el món de les noves tecnologies, coneixedor de la majoria de novetats en un sector canviant en tot moment i per sobre de tot independent i no lligat a cap companyia o servei.

 

Que vol dir independent? La majoria d’assessors tecnològics estan encarats a vendre un producte o servei que ells mateixos ofereixen. Per aquest motiu serà difícil separar l’interès comercial del millor producte o servei que necessiti l’empresa, es a dir ser coneixedors de la millor tecnologia a aplicar per aconseguir els millors resultats.

 

A Novtec oferim el servei d’assessorament tecnològic totalment desvinculat de qualsevol servei o proveïdor, nosaltres no treballem en exclusiva per ningú i podem garantir que qualsevol de les solucions que plantegem seran solucions raonades i estudiades per garantir els millors resultats i un gran retorn de la inversió realitzada.