Cas d'èxit Salgot

bascula
Etiquetador-automático
lector_codigo_barras
bascula
Etiquetador-automático
lector_codigo_barras

És un plaer presentar el cas d’èxit de la nostra nova línia d’envasat multiproducte automatitzada per a la marca Salgot, dedicada al món de l’alimentació i en particular al dels embotits. 

Aquesta línia personalitzada que hem desenvolupat per la marca consisteix en un sistema d’automatització per al procés d’encaixat, pesatge, etiquetatge i detecció de metalls, tot controlat pel nostre software Novtec Soft System

El repte no era senzill ja que era necessari poder empaquetar y etiquetar diversos tipus de productes amb una sola línia i amb el mínim espai. L’objectiu d’aquest projecte consistia doncs a oferir una solució innovadora i personalitzada per a la necessitat específica del nostre client, arribant a les cadències necessàries i optimitzant els temps de canvi de producte.

L’automatització dels processos d’envasat i etiquetatge, així com la incorporació de sistemes d’inspecció de metalls, garanteixen la màxima precisió i eficàcia a la producció, reduint al mínim la possibilitat d’errors i millorant la qualitat del producte final.

Ens enorgulleix profundament el treball realitzat en col·laboració amb Salgot, ja que aquesta nova línia d’envasat representa una millora en l’optimització del procés amb una clara minimització dels errors.

Estem segurs que aquesta nova línia d’envasat serà un èxit per a Embotits Salgot i uns millora en el rendiment de la secció.

Novtec busquem sempre la màxima integració línia / software de captura de dades per aconseguir els millors resultats.