El blog

NOVTEC > El blog
blog

Us convidem a emprendre un viatge apassionant a través del nostre blog on podreu veure els èxits més notables de la nostra empresa.

Us donem la benvinguda al nostre blog que tracta sobre el fascinant món de la innovació tecnològica i l’èxit empresarial! Al nostre blog, estem emocionats de tenir l’oportunitat de compartir amb vosaltres històries inspiradores que posen de manifest com la passió, la visió i la determinació poden transformar simples idees en autèntiques realitats.

En cada racó del panorama tecnològic, les empreses es troben amb reptes únics i amb la constant necessitat d’evolucionar. És precisament en aquest context que la nostra fascinació pren vida. A través d’aquest blog, us convidem a emprendre un viatge apassionant a través dels èxits més notables de la nostra empresa, així com dels nostres col·laboradors que han compartit aquest emocionant recorregut amb nosaltres.

Cada cas d’èxit que compartim aquí és un testimoni de la nostra dedicació incansable i dels esforços col·lectius que han donat fruit a resultats excepcionals.

En definitiva, aquest blog serveix com un portal cap al món d’oportunitats i èxits creatius, on la tecnologia i la visió empresarial transforma visions en realitats palpables. Us convidem a quedar-vos i explorar, i esperem que els nostres casos d’èxit puguin inspirar-vos en els vostres propis reptes.

19/09/2023

Oferta de pràctiques a Novtec!

Us donem la benvinguda a l’emocionant oportunitat d’unir-vos a Novtec a través del nostre programa de pràctiques! A Novtec, estem a la recerca de persones apassionades i compromeses que vulguin submergir-se en el món de la tecnologia i la innovació.

A Novtec, tindreu l’oportunitat d’adquirir experiència pràctica en un entorn empresarial dinàmic i en constant evolució. Si ets un estudiant entusiasta i desitges aplicar els teus coneixements teòrics en situacions del món real, aquest és el lloc perfecte per a tu!

Cas d'èxit

Curós Fred

Creació d'un sistema de despaletitzat i paletitzat automàtic i desatès per preparar palets per enviar-los.

Salgot

Cració d´una nova línia d´envasat multiproducte automatitzada.
.

Gosbi

Creació d'un sistema de preparació de comandes tan desatès com sigui possible.

Fins a la propera història d’èxit,

Novtec.