Desenvolupament Software Kit

NOVTEC > Desenvolupament Software Kit
Novtec-logo

Desenvolupament Software

Disposem d'aplicacions pròpies i de tercers o les creem a mida per cada necessitat.

Disposem de departament de programació amb professionals preparats per desenvolupar les nostres pròpies aplicacions i també programació a mida per als nostres clients. 

desarollo software

En un desenvolupament a mida cal valorar el seleccionar la plataforma adequada. Una plataforma adequada millora l’experiència al usuari i té en compte la seguretat necessària. També la flexibilitat per executar-la en més o menys terminals compatibles i el públic al que va destinada seran importants. Finalment cal valorar també quines perspectives de futur pot oferir-nos per poder amortitzar la inversió realitzada. 

web-apps-icono
Aplicacions web i presència a internet
 
Dissenyem pàgines web per ajudar els nostres clients a donar-se a conèixer i millorar la seva imatge a internet.
 
Novtec desenvolupa aplicacions (Web apps) aplicacions basades en la plataforma web per la seva fàcil distribució i compatibilitat entre diferents plataformes. La seva principal característica és que només necessitarem un navegador web per poder-la executar.
web-apps-icono
online-shop-icono
E-commerce
 
T’assessorem en l’elecció correcta de la plataforma per crear el teu e-commerce, segons les teves necessitats, tipus de producte i client objectiu.
T’ajudarem a la configuració, personalització i posta en marxa fins allà on necessitis.
online-shop-icono
novtec-sales
Gestió de clients
 

Disposem d’aplicacions pròpies per al circuit de gestió de clients en mobilitat.

Aplicació Novtec Sales CRM

novtec-sales

EBP CRM 

Software CRM, Customer Relationship Management, dissenyat per controlar i analitzar la gestió diària de la cartera de clients. Permet controlar les oportunitats de negoci, visites/trucades/emails a clients i potencials, realitzar campanyes de màrqueting i telemàrqueting controlant cada lead i analitzant-ne el resultat global, propostes a clients i potencials amb rapport associat i tot el necessari per gestionar el dia a dia de la cartera de clients de l’empresa.

Integrable amb la solució “EBP Gestió Comercial” pel seguiment de la comanda / albarà / factura de la venda.

Per mes ampliar la informació consulti aquí: https://es.ebp.com/software-crm 

En un desenvolupament de programari és molt important seleccionar la plataforma adequada. Seleccionar la millor plataforma on s'executarà la nostra aplicació millorarà l'experiència de l'usuari i a més tindrà en compte la seguretat necessària. A més seran punts molt importants la flexibilitat per utilitzar-la en una àmplia compatibilitat de terminals i també al públic a qui va dirigida. Finalment, el que no podem passar per alt seran les possiblitats d'escalabilitat i rendiment present i futur per aconseguir una amortització correcta de la inversió realitzada.