Novtec Auto Orderpicking

NOVTEC > Novtec Soft System > Novtec Auto Orderpicking

Sistema de preparació de comandes automatitzat

El nostre sistema permet assignar productes a comandes, etiquetar-los i registrar tota la informació a l’albarà del client de forma totalment desatesa.

Com funciona?

El sistema ens demana introduir els productes encaixats a la línia i s’encarrega de repartir-los per les diferents comandes de la forma més òptima possible. 

Novtec Auto Orderpicking permet agrupar els articles de les comandes de la forma més òptima (ruta de transport, agent, zona geogràfica…,) de manera que l’operari només ha d’introduir la quantitat de caixes dels articles que el sistema li demana. No cal que faci res més, el sistema s’encarregarà de buscar una comanda i distribuir-los, comprovar que sigui l’article demanat, també registrarà tot el necessari (pesos, lots, caducitats…, ) i finalment realitzarà un etiquetatge logístic que pot ser personalitzat per cada client segons necessitats.

Tot això en un procés de mitja de 5 segons per cada paquet des de la seva identificació fins al registre de la informació al seu corresponent albarà.

Per tant, estem parlant d’una reducció molt important de temps de processament de cada comanda, a més d’evitar errors en l’assignació paquet/comanda o d’etiquetatge i finalment possibilitat de realitzar els controls que l’empresa hagi definit com a imprescindibles:

  • Conforme / No Conforme segons si producte en bon estat (no caducat) o proper a la finalització de la seva vida útil
  • Validació correcta per detecció de metalls
  • Pes dins els marges acceptats
  • Dates de caducitat mínimes exigides segons client
  • etc .. 

Contacti amb nosaltres per a més informació i comparteixi les seves necessitats. L’equip de Novtec, especialitzats des de fa anys en aquest tipus d’aplicacions, de ben segur poder aportar-los solucions innovadores.

Característiques principals

Etiquetatge logístic EAN128 GS1 o Datamatrix GS1, formats i informació personalitzada segons destinació país / client
Etiquetatge normatiu segons els requisits AECOC EAN GS1