Novtec Soft Warehouse

NOVTEC > Novtec Soft System > Novtec Soft Warehouse

Els estocs de magatzems sota control

Amb aquests mòduls complementaris podrem automatitzar i millorar el rendiment dels processos de consums de matèries i control dels estocs en els magatzems de l’empresa.

Autoconsum

Funcionalitat complementària al mòdul Novtec Soft System Tracing que consisteix a facilitar els lots a consumir durant el procés de fabricació diari.

Consumir productes del nostre magatzem amb màximes garanties de traçabilització correcte de productes/lots no ha estat mai tan fàcil com amb aquest sistema.

Només caldrà realitzar la selecció dels productes que utilitzarem al nostre procés productiu diari perquè el sistema ja els consumeixi mitjançant un procés FIFO automàtic des de cadascuna de les seccions de producció. És pràctic sobretot per consumir articles auxiliars, bosses, caixes, etiquetes i mantenir perfectament la seva traçabilitat sense afectar la productivitat del nostre procés de fabricació.

Inventaris

Inventaris en mobilitat, fàcils, ràpids, amb parades mínimes de producció i 100% digitals.

Mòdul complementari al sistema Novtec Soft System Tracing per comprovació i correcció de l’estoc de qualsevol dels productes recepcionats al sistema.

Localitzar un producte/lot, comprovar quantitat i validar o corregir en cas necessari en pocs segons. Fàcil, ràpid i segur.

 

Requisits

Aplicatiu web

Tableta Andoid / iOS amb pantalla de 10

Connectivitat wifi / 4G

Lector de codi de barres bluetooth