Serveis – Desenvolupament aplicacions (prova CAT)

NOVTEC > Serveis – Desenvolupament aplicacions (prova CAT)

Desenvolupament aplicacions

Disposem de departament de programació per desenvolupar les nostres pròpies aplicacions i també programació a mida per als nostres clients.

Aplicacions d’escriptori

Desenvolupem aplicacions basades en la plataforma Microsoft Windows amb les últimes eines de la programació C# i WPF per un resultat optimitzat i fàcilment escalable.

Aplicacions web i presencia a internet
 
Dissenyem pàgines web per ajudar els nostres clients a donar-se a conèixer i millorar la seva imatge a internet.
 
Novtec desenvolupa aplicacions (Web apps) aplicacions basades en la plataforma web per la seva fàcil distribució i compatibilitat entre diferents plataformes. La seva principal característica és que només necessitarem un navegador web per poder-la executar.

e-commerce
 
T’assessorem en l’elecció correcta de la plataforma per crear el teu e-commerce, segons les teves necessitats, tipus de producte i client objectiu.
T’ajudarem a la configuració, personalització i posta en marxa fins allà on necessitis

 

Aplicacions de mobilitat (mobile Apps)
 
Creem apps multi-plataforma per poder publicar-les en les plataformes més populars del mercat
 
Android, iOS i Windows

En un desenvolupament a mida cal valorar el seleccionar la plataforma adequada. Una plataforma adequada millora l’experiència al usuari i té en compte la seguretat necessària. També la flexibilitat per executar-la en més o menys terminals compatibles i el públic al que va destinada seran importants. Finalment cal valorar també quines prespectives de futur pot oferir-nos per poder amortitzar la inversió realitzada.