Consultoria i Solucions IT

NOVTEC > Consultoria i Solucions IT

CONSULTORIA I SOLUCIONS IT

CONSULTORIA I SOLUCIONS IT

Novtec ofereix solucions de consutoria i solucions IT adaptades a les necessitats de cada client.

orange-bar

Més de 15 anys oferint solucions de consultoria a mida per a cada empresa. Adaptem cada projecte a les necessitats dels nostres clients.

orange-bar
portatil-icono

Suport informàtic

Suport presencial o remot per solucionar qualsevol problema hardware o software. El nostre suport és de caràcter proper, urgent, professional i adaptat a les necessitats i coneixements dels nostres clients.
cloud-icono

Serveis Cloud

Oferim còpies de seguretat i emmagatzematge al núvol, software i tot tipus de serveis en allotjaments externs.
Seguridad-icono

Ciberseguretat

Protegim els seus equips i dades d’amenaces externes. Realitzem auditories de seguretat per buscar vulnerabilitats i proposem correccions i millores.
comunicacion_icono

Xarxes informàtiques

Creem i gestionem tota la xarxa LAN i WAN dels nostres clients perquè la seva xarxa creixi amb les mesures i equips adequats al seu tamany i necessitats.
icono_router

Comunicacions segures

Configurem connexions remotes individuals i VPN entre diferents seus de l’empresa amb les màximes garanties de privacitat i seguretat.
icono_software

Software

Assessorem, instal·lem i donem suport a tot tipus de programari segons les necessitats dels nostres clients: connectivitat a bases de dades, connexions remotes, compatibilitat amb diferents sistemes operatius, ...
icono_virtual

Virtualització

Creem i administrem sistemes basats en arquitectura de servidors virtuals per obtenir les màximes prestacions d’aquesta tecnologia.
icono_mantenimiento

Manteniment hardware industrial

Consulti’ns sobre els nostres serveis de manteniment de hardware industrial en la majoria de perifèrics: etiquetadores, escàners, inkjets.