Novtec Soft
Manufact

Software de control i captura de dades per línies de producció

Novtec Soft Manufact

Registre de dades

El mòdul Novtec Soft Manufact permet controlar i capturar dades directament de les seves línies de producció. Una eina imprescindible que li permetrà configurar les seves línies de producció a partir de les ordres de fabricació i registrar la seva producció, incidències, registres de qualitat, etc.

Configurar elements com:

– Formats d’etiqueta

– Sistemes de codificació

– Tares en sistemes de pesatge

– Qualsevol maquinària integrable mitjançant comunicacions

Posteriorment capturar dades tals com:

– Codis de barres 1D/2D

– Captura de pes

– Captura de senyals

Etc

Control de OFs

Novtec Soft Manufact forma part del sistema Novtec Soft System i pot treballar en combinació amb altres mòduls que funcionen a través de la creació de Ordres de Fabricació (OFs).

Pot treballar de forma independent o enllaçat amb el seu ERP per facilitar-ne la integració i millorar-li el sistema sense necessitat de canviar de software a l’empresa.

Estudiem cas a cas per determinar compatibilitats.

Exemple de configuració de maquinària

Novtec Soft Manufact integrarà tota la maquinària de la seva línia de producció mitjançant comunicacions ethernet, RS232, … Comptem amb amplia experiència amb la integració de components de tota mena sempre que disposin d’un sistema de comunicacions.

El resultat és un tauler de control senzill i fàcil per l’operari. Operaris no qualificats podran gestionar les línies de producció sense problemes amb aquest sistema. Minimitzant parades i incidències i automatitzant la comunicació amb tots els dispositius.

La reducció d’errors i l’augment de la productivitat li aportaran un rapidíssim ROI.

Exemple captura de dades

Capturar dades de tota mena i incorporar-les als registres, etiquetes o simplement aportant la informació directament al seu ERP serà possible amb aquest mòdul.

Disposem de processos estandarditzats o en cas necessari els adaptem a mida per realitzar qualsevol mena de procediment o funcionalitat relacionada amb la captura de dades.

Consulti’ns sense compromís.